Home Forums Main Board Sisustus ja muotoilu

Tagged: 

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #24936
  delilahtfy
  Participant

  valikoima kirjoja talosuunnittelusta, jotta voit olla varma, että suunnittelet kaiken niin, että se todella toimii ja virtaa kunnolla uudessa kiinteistössä. Toisin sanoen, älä tee käytävistäsi suuria ja makuuhuoneita liian pieniksi.

  seinissä sekä sivuraidessa. Pitääkö ne pestä, maalata tai maalata uudelleen? Nämä ovat yleensä asioita, jotka on otettava huomioon ja otettava huomioon, kun tuodaan esille ulkopuolisen kodin suunnittelun, jonka aiot luoda.

  the majority of the homes domestically use comparable thing window manufacturer? Again, there could be a specific reason why one window manufacturer’s windows hold up better other people do.

  sillä on voimakas vaikutus ihmisiin. Itse asiassa alueilla, joilla näkyy vähän auringonvaloa talvikuukausina, Seasonal Affective Disorder (SAD) ei ole epätavallinen. Tämä häiriö tuo mukanaan masennuksen tunteita, painonnousua, päiväsaikaan uneliaisuutta, sosiaalista vetäytymistä ja ongelmia. Jos olet kärsinyt SAD:sta varsinaisessa menneisyydessä tai ehkä olet muuttamassa alueelle, jolla on pitkät, pilviset talvet (kuten pääasiassa Pacific Northwest -alueen takia), on viisasta lisätä kattoikkunat mukautetulla talosuunnitelmallasi luonnonvalon lisäämiseksi. sinun. Olipa sinulla koskaan surullinen pilvinen päivä tai et, kattoikkunat ovat älykkäitä, koska ne vähentävät keinovalon impulssia ja antavat sinulle jopa 30 prosenttia enemmän valoa kuin pystysuorat ikkunat.

  Vaikka et aloita tyhjästä, olisit ehdottomasti mukana elävässä kotielämässä. Työskentele huoneesi uudelleen varmistaaksesi, että nämä toiminnalliset perheen olemassaololle. Sen sijaan, että ostaisit uuden huonekalut, yritä löytää perheen käsin-alamäkiä tai säästökauppoja. Järjestä keittiö, kylpyhuone, kaapit ja toimistosi käyttämällä astiat, purkit, laatikot ja astiat, joita jo omistat, mutta jota käytetään harvoin. Paranna tavaroita kodillasi tyydyttämällä sinua ja luo tyylikäs ja mukava tila, josta olet innoissasi joka päivä ja tulevina vuosina.

  yhdistää sekoitus ja vanhat huonekalut ja tarvikkeet. Tehtävissä! Yhdistä vanhoja ja uusia esineitä, kuten valoja, mattoja ja huonekaluja. Voit yhdistää tai yhdistää takorautasänkyä käyttämällä silkkisävyjäsi.

  Murphy -sänky oli ihmisten edeltäjä. Suurempi puoli ja minulla on Murphy -sänky TV -huoneessamme, mikä tekee alueesta utilitaristisemman ja tehokkaamman kuin kaksi verkkoa. Emme katso niin paljon televisiota, ja jokaisella on paljon talon vieraita. Yksi huone suorittaa kahden velvollisuuden. Se ei ole muuntaja Gary Changin merkityksessä, mutta se ei ole kaukana.

  kylpyhuone on lisäksi huone, joka saa paljon remontointia. Kylpyhuoneet ja keittiöt myyvät kotisi ja vaikka asutkin kotonasi, voit tehdä siitä unelmiesi kodin uudistamalla tilaa. Jos haluat arvokkaan kodin suunnittelusuunnitelman kylpyhuoneesi suhteen, useita vinkkejä.

  perhehuoneen pitäisi alkaa keittiön ja kylpyhuoneen väliltä. Suurimman osan ajasta keittiö ja potta sijaitsevat talosi päissä, joten olohuone sijoittuu ei muistanut sanoja. Sijaitsemalla, joka on tarkoitettu imeytymään asianmukaisesti, asunnosta tulee hyvin järjestetty ja viihtyisä.

  If you liked this write-up and you would such as to get more details concerning wayne1178 kindly go to our own web page. Saatat päättää paikasta, että eri huoneet on löydettävä, sinun on harkittava talosi suunnittelun virtausta, tarkalleen kuinka sinä ja perheesi toimit jokaisella alueella. Voit esimerkiksi sijoittaa makuuhuoneet yhteisten tilojen, kuten keittiön ja ruokasalin ulkopuolelle, melun vähentämiseksi. Samoin, jos sinä ja perheesi rakastat kokoontua keittiön ympärille, se on suositeltavaa erinomaiselle avoimelle pohjapiirrokselle, koska se tarjoaa nopean pääsyn olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan välillä. Avoimet pohjapiirrokset ovat parasta, jos haluat helpon virtauksen sivustojen välillä.

  korjaa tämä ongelma, valitse yksinkertaisesti paras kirkas väri, joka sopisi eroon kodin suunnittelun keskusteluista, ja jatka tähän. Jos se ei vastaa kotisi keskusteluja, tämä toiminto ei toimi.

  Useat kodit tosiasiallisessa, johon henkilö aikoo rakentaa, määrittääkseen, sisältyykö samanlaiset suunnitelmat. Jos suurin osa aikaisemmin alueista, johon sinun on tarkoitus rakentaa, on tietty kattotyyli tai ulkopinta, se ei välttämättä ole huono idea löytää miten.

  ~ Jotta kaikki nukkumisalueet eivät ole lattiaa. Osta tee, Suorita Valitse jaettu LVI -järjestelmä – vaihtoehto vain miehittämäsi lattian lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen. Tämä edistyksellinen “avaruuslämmitys” voi pitää paljon euroa.

  Sinulla on aika hyvä muotoilu, sinun on oltava varma, että kaikki sähkö-, LVI-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät todella toimivat ja suorituskykyvät hyvin ongelman kodinsuunnitteluun.

  varma, että sinulla on aavistustakaan, että ohjelmisto toimii. Yritä lukea ohjeet ja harjoitella luottamuksellisten tietojen avulla, kunnes olet tyytyväinen kaikkiin ohjelmaan sisältyviin työkaluihin ja innovatiivisiin toimintoihin.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.